ALTYAPI ANALİZİ, TEKNİK ALTYAPI, MİMARİ YAPI VE KONFİGÜRASYON OLUŞTURMA HİZMETLERİ

Gerekli analizler ve altyapı çalışmaları yapılarak kullanıcı ihtiyaçlarına, sistemin kurulacağı bölgenin coğrafi özelliklerine göre en uygun telsiz sistemi seçilerek kanal, cihaz ve sistem konfigürasyonu hazırlanır ve kurulur.

BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ

​​Farklı bölge ve sahalarda kurulu olan telsiz haberleşme sistemleri, güvenlik yönetimi sistemleri, plaka tanıma sistemleri vb. sistemler için yerinde, cihazlar için son teknoloji ile donatılmış ve donanımlı teknik ekibimizle laboratuvarlarımızda bakım ve onarım hizmeti verilmektedir.

EĞİTİM HİZMETLERİ

Sistemler ve cihazların kullanımına yönelik teorik ve cihazlar ile uygulamalı olarak kullanıcılara bakım ve onarımlarının nasıl yapılacağı, kullanım esnasında veya bakım yaparken nelere dikkat edileceği, donanım/yazılımsal konular ile ilgili eğitim verilmektedir.

KAPSAMA ALANI VE FREKANS PLANLAMA HİZMETLERİ

​Kullanıcı ihtiyaçlarını, sistem özelliklerini ve teknik şartname kriterlerini karşılayacak şekilde kapsama alanı analizi yapılır. Hedeflenen kapsama alanını sağlamak amacıyla baz istasyonu kurulacak noktalar, baz istasyonu sayıları ve ihtiyaç duyulacak frekans sayıları belirlenerek yazılım aracılığıyla kapsama alanı analizi gerçekleştirilir. Baz istasyonlarının birbirleriyle ve merkezle haberleşmelerinin sağlanabilmesi amacıyla link planlaması yapılır.

SAHADA GERÇEKLEŞTİRİLEN KURULUM HİZMETLERİ

Kurulum gerçekleştirilecek saha/platform/bina/araç ile ilgili keşif çalışmaları yapılarak gerekli malzeme ve mekanik ara yüzler hazırlanır. Ürün/sistem montaj, işletmeye alma, mevcut sistemlere entegrasyon ve test faaliyetleri gerçekleştirilir.